Lana Pudar

Pošto su joj roditelji srpske nacionalnosti a tata je. Kćerka je Velibora Pudara nekadašnjeg nogometnog golmana.


Rudar Prijedor Sutra Gostuje U Kozarskoj Dubici In 2021 Sutra

Lana Pudar Mostar 19 gennaio 2006 è una nuotatrice bosniaca specializzata nello stile farfalla.

. È stata la seconda nuotatrice più giovane a competere alle specialità del. After bursting onto the international scene early last year Pudar has become a. Iako ima samo 15 godna Lana ima rezultate koji su među najboljim na svetu i nema sumnje da je pred njom blistava budućnost.

FINA and Olympic medals 2 0 Gold. FINA World Mens Youth Water Polo Championships 2022. Swipe or use arrows to view full table Swipe horizontally to view full table Event.

Mlada mostarska plivačica Lana Pudar 15 poslednjih dana je u fokusu javnosti nakon što je izborila plasman na Olimpijske igre u Tokiju a njen otac Velibor oglasio se na Fejsbuku povodom određenih spekulacija da bi u budućnosti mogla promeniti sportsko državljanstvo i nastupati za drugu državu. Fri Aug 12 0830. Finalna trka Lana Pudar na 200m delfin gdje je zauzela IZVANREDNO 6 mjesto kao najbolje plasirana.

5643 likes 51 talking about this. Results Medals Profile Personal Best Results. Plasirala se na Ljetne olimpijske igre 2020 i samo sa 15 godina postala je državna je.

Lana Pudar stigla je u sredu do zlatne medalje u trci na 200 metara delfin stilom na Evropskom prvenstvu u plivanju koje se održava u Rimu. Lana Pudar nastavila je pomjerati granice i pisati historiju bh. Nova europska prvakinja nije htjela Srbiju izabrala Bosnu.

Na Otvorenom prvenstvu Srbije održanom 12. Svjetsko seniorsko prvenstvo u plivanju na 50m Budimpesta. Marta 2021 kvalifikovala se za Olimpijske igre 2020.

Lana Pudar u sedmoj stazi izborila polufinale kao ukupno 12-ta. FINA and Olympic medals 2 0 Gold. Naša najbolja plivačica je na tekućem Evropskom prvenstvu kojem je domaćin Rim osvojila bronzu u disciplini 100 metara delfin što je prva medalja za BiH s evropskih seniorskih prvenstava.

Bronze B Total World Swimming Championships 25m. 16-year-old Lana Pudar out of Bosnia and Herzegovina just keeps rolling. Lana Pudar finalna trka na 50m delfin na Evropskom juniorskom prvenstvu u Bukurestu i fantasticnim sprintom zadnjih 10 metera obezbjedjeno prvo mjesto.

Results Medals Profile Medals Breakdown. Bosanskohercegovačka plivačica 16-godišnja Mostarka Lana Pudar ostvarila je najveći uspjeh karijereNakon što je postala europska prvakinja u disciplini 100 metara delfin na Europskom prvenstvu u plivanju pojavio se kako prenose mediji u BiH skandalozan naslov u srpskom Kuriru. Lana Pudar finalna trka na 200m delfin na Evropskom juniorskom prvenstvu u Bukurestu i ubjedljivo prvo mjesto.

Figli del calciatore bosniaco Velibor a quindici anni ha rappresentato la Bosnia ed Erzegovina ai Giochi olimpici estivi di Tokyo 2020 in cui si è classificata diciannovesima nei 100 metri farfalla. Lana Pudar bosanskohercegovačka je plivačica. Specijalistica je za delfinov stil.

Pudar je u trci na 200 metara delfin osvojila zlatnu medalju. Dominantna trka najbolje BH plivacice opet isp. Mlada Mostarka je do historijske medalje za BiH došla preplivavši dionicu u.

Fan page od Lane Pudar Bosanskohercegovačka plivačica. Lana Pudar a 15-year old from Bosnia and Herzegovina swam a 5737 in the womens 100 butterfly on Friday at the Serbian Open breaking Amina Kajtazs record of. Lana je trku završila u vremenu 20681.

Svjetsko seniorsko prvenstvo u plivanju na 50m Budimpesta. Bosanskohercegovačka plivačica šesnaestogodišnja Lana Pudar zabeležila je novi veliki uspeh. Mlada plivačica iz Mostara Lana Pudar 15 postala je glavna tema u regionu nakon što je na takmičenju u Beogradu isplivala A normu za Olimpijske igre u kategoriji delfin.

Kvalifikaciona utrka na 200m delfin. Velibor Pudar otac bosanskohercegovačke plivačice Lane koja je jučer u Rimu osvojila zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Rimu u disciplini 200 metara leptir poručio je na društvenim mrežama premijeru Hercegovačko-neretvanskog kantona Nevenku Hercegu HDZ BiH i ministra obrazovanja nauke kulture i sporta Rašida Hadžović SDA. Fan page od Lane Pudar Bosanskohercegovačka plivačica.

WOMENS 200 BUTTERFLY FINAL.


Pin On Mostar


Pin On Ostale Vijesti


Inez Cropped Blazer Biscuit 6 Tan Beige In 2022 Cropped Blazer Linen Blazer Blazer


Hnk Mostar U Novoj Sezoni Mnogo Kvalitetnih Projekata Mostar Broadway Show Signs Broadway Shows


Video Mlada Mostarka Lana Pudar Oborila Rekord Mitinga Star 48 Godina Hercegovina In


Pin On Ostale Vijesti


Fantasticna Bh Plivacica Lana Pudar Stigla U Mostar Prijatelji Joj Spremili Docek Mostar Ferris Wheel Fair Grounds


2021 Plus Size Women S Plush Hooded Sweater Coat In 2022 Hooded Sweater Coat Hooded Sweater Spring Outfits Casual


Baby Pink Satin Button Through Shirt


Pin On Ostale Vijesti


Chemise Rouge Occasion Jacadi Garcon Enfant 2 Ans


Foto Helena Cule Seniorska Viceprvakinja Bosne I Hercegovine In 2021 Baseball Cards Mostar Baseball


Video Pogledajte Kako Je Mostarka Isplivala Olimpijsku Normu I Odusevila Komentatore Iz Srbije Tennis Court Basketball Court Court


Pin On Ostale Vijesti


Pin On Ostale Vijesti


Sampionka Evrope Lana Pudar Doputovala U Sarajevo Sretna Sam Zadovoljna I Ponosna In 2021


Pin On Ostale Vijesti


Pin On Mostar


American Vintage Women S Sweater Ocher S Int

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel